Molinó árak

A legjobb molinó árak Önnek

Az Ön számára legkedvezőbb molinó árak kialakításához a legfőbb paraméterek a molinó mérete és a molinó anyaga. Fontos tényező továbbá, hogy biztosít- e a megrendelés során nyomdakész grafikát, amelyet a molinóra terveztek. Amennyiben ez nem áll rendelkezésére, a megfelelő molinó árak kialakításánál, kérje grafikusunk segítségét.

Az Önnek megfelelő molinó árak meghatározásához alapvetően a molinó mérete a mérvadó. Molinó áraink kialakításánál fontos szerepet kapott a kiváló ár/érték arány, így Ön a lehető legjobb minőségű és anyagú molinó tulajdonosa lehet. 

Molinó árak tartalmazzák

Az általunk kalkulált molinó árak tartalmazzák az elérhető legjobb minőségű molinó alapanyag, a molinó nyomtatásának és konfekcionálásának (méretre vágás, szélek visszahajtása, gyűrűzése) költségét is, így a legtöbb esetben a molinó kihelyezése szempontjából nem igényel speciális szaktudást vagy eszközöket.

Kedvező áron kínált, akár fotó minőségben nyomtatott reklámmolinó, mely kül,- és beltérre egyaránt hosszú távon alkalmazható, ezért is láthatjuk gyakran kerítéseken, falfelületeken, korlátokon és állványzatokon.

Molinó árak, akár fotó minőségű nyomtatással

1-5 m2 között: 4.390.- Ft+Áfa/m2 helyett most csak 3.990.- Ft + ÁFA/m2
6-10 m2 között: 3.890.- Ft+Áfa/m2 helyett most csak 3.690.- Ft + ÁFA/m2
11-20 m2 között: 3.490.- Ft+Áfa/m2
21-30 m2 között: 3.390.Ft+Áfa/m2
31-50 m2 között: 2.990.Ft+Áfa/m2
51-100 m2 között: 2.690.Ft+Áfa/m2
101 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot!

Konfekció, melyet az ár tartalmaz:

  • méretre vágás
  • körben 30-50 cm távolságban ringlizés

Kiegészítő molinó árak

Hosszabb kültéri kihelyezés esetén, javasolt a szélek visszahajtása, és utána való ringlizése, ennek plusz költsége: 250.Ft+Áfa/fm. Ez az adott ponyva kerülete alapján számolandó! 
Amennyiben az adott nyomat rendelése 1m² alatti, abban az esetben a mérettől függetlenül is 1 m², mint minimális számlázható egység kerül kiszámlázásra!

Ajánlatkérő adatai
Termék információk {{$index + 1}}
cm
cm
db
Utómunka
cm
 

 

Molinó késztítésNézzen körül főoldalunkon

Nézzen körül főoldalunkon, ahol aktuális molinó referenciáink és megoldásaink mellett akciós ajánlatokkal is segítünk megkönnyíteni választását.

Molinó készítésMolinó készítés az Ön igényei szerint

Tudjon meg többet a molinó készítés folyamatáról. Lehetőségek, alapanyagok és minden ami fontos a megfelelő molinó készítéshez.