Molinó nyomtatás

Molinó nyomtatás

Cégünk fő profilja a molinó nyomtatás, melyet digitális technológiával készítünk, mivel a ponyvára ragasztott matrica kevésbé időt álló, illetve lényegesen költségesebb megoldás, mint a digitális technológiával készült reklámhordozó. A molinó nyomtatás felhasznált ponyva alapanyagai fehér színűek, így nagyon jól érvényesülnek rajta a színek, formák.

A nyomtatható molinó, más néven ponyva, két csoportját ismerjük. Egyik a laminált ponyva, a másik az öntött ponyva. Beltéri, illetve 2-3 éves kültéri felhasználás esetén a laminált ponyvát, molinót javasoljuk. Hosszú távra, vagy nagy méretben való alkalmazás esetén lehet indokolt az öntött ponyva alkalmazása. A molinó nyomtatási árlista 450g-os frontlit alapanyagra vonatkozik.


Kérjen árajánlatot molinó készítésre!

Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretne árajánlatot kérni, tegye meg azt online, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken.

Molinó nyomtatás lehetőségei

A molinó nyomtatás, készítés nagyon fontos napjainkban, hiszen remek reklámeszköz, merthogy a nyomtatott molinó kül,- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Nagyon egyszerűen kezelhető, hiszen alapanyaga hajlékony, könnyen feltekerhető, így szállítása illetve fel- és leszerelése is gyorsan kivitelezhető. A ponyva anyagának és a digitális emblémának köszönhetően többször felhasználható.

Beltéri megjelenés esetén a nyomtatott molinóhoz hasonló artline vásznat is érdemes számításba venni, ezt a molinó fajtát általában nagy méretű feszített keret rendszerbe ajánljuk, mert nem olyan merev, mint a standard reklám ponyva, így szinte vászon szerűen lehet rögzíteni, nem ráncosodik mint a PVC anyagú molinó.

Amennyiben beltérre kerül a nyomtatott molinó, pl. kirakatba, és nem szeretnénk, hogy a kintről jövő fény átvilágítsa a nyomtatást, úgy választható fekete betétes (blockout) ponyva, sokszor ezt az anyagot alkalmazzuk a roll up banner-nél is, mert vastagabb, így nem olyan könnyen pöndörödik a széle. Átvilágítós ponyva, molinó nyomtatás esetén általában duplán nyomtatjuk az adott grafikát, hogy átvilágítva is telt színeket kapjunk.

A másik megoldás ha profi minőségű átvilágítós molinót szeretnénk, hogy a ponyva mindkét oldalát jelölő markerek segítségével egyszer nyomtatjuk, így nappal is grafikahelyes nyomtatást kapunk, viszont amikor világít, intenzív színtelítettség az eredmény.

Nyomdakész anyag eltérései molinó nyomtatás során

Molinó nyomtatásra leadott nyomdai anyagok tartalmának helyességéért nem vállalunk felelősséget. A számunkra megküldött grafikai anyag, megfelelő grafikai előkészítés hiányában (pl. megfelelő a kompozit PDF-ben való fájlküldés) hibás lehet és így a nyomat eltérhet attól, amit Ön a képernyőn látott. A nyomdakész anyag eltéréseinek kiküszöbölése érdekében kérjük, hogy nevezze meg a nyomdakész fájl elkészítésének módját (pl. betűk vektoros formában vannak-e mentve). A nyomdakész fájlok helyességéért felelősséget nem vállalunk.

A végleges molinó nyomtatás előtt: próbanyomat

Amennyiben szeretne meggyőződni a molinó nyomtatás minőségéről, a színek helyességéről, kérjük, hogy kérjen próbanyomatot.

A molinó nyomtatás technikai háttere cégünknél

Minden nagyméretű nyomtatási megoldásra van megfelelő nyomtatónk 360 - 2880dpi felbontásig. A molinó nyomtatás 320 - 500cm-es nyomtatási szélességig elérhető, ennél nagyobb méretű molinó igénye esetén az alapanyagokat strapabíró hegesztéssel rögzítjük egymáshoz.  A nyomtatás minden esetben a legnagyobb felbontásban és színhelyes beállítással történik, európai gyártmányú UV álló festékkel.

A nyomtatás utáni befejező munkálatokat automata gépekkel végezzük, ami biztosítja a stabil minőséget. (ponyva hegesztés, ponyvakarika beültetés, laminálás, kasírozás)

 

Molinó késztítésMolinó készítés az Ön igényei szerint

Tudjon meg többet a molinó készítés folyamatáról. Lehetőségek, alapanyagok és minden ami fontos a megfelelő molinó készítéshez.

Molinó anyagIsmerje meg molinó anyagainkat

Molinó anyagok tulajdonságai, felhasználsái területei. Mit érdemes választani, és az Ön számára melyik a legmegfelelőbb molinó anyag? Itt kiderül...